Website Dari Aku


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum remove stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).